informatika
gazdaság, pénzügy
oktatás

 
Informatikai tanácsadás
Mindazon elképzeléseket, amelyeket az Ön vállalkozásának infrastrukturális kialakításáról, átszervezéséről elgondol, munkatársaink megvalósítható koncepcióvá alakítják, és mindezt a legkörültekintőbb figyelemmel, költség hatékonyan valósítják meg. E szolgáltatásunkkal, komplett hálózatokkal és rendszerekkel kapcsolatos valamennyi kérdésben együttesen, de külön-külön is megoldást nyújtunk.

Kiemelten fontosnak tartjuk ügyfeleink szokásait, amelyek alapján közösen kialakítjuk a legideálisabb megoldást számukra, figyelembe véve a legkorszerűbb technológiákat felvonultató hardvereket, szoftvereket. Igény szerint ezt a már meglévő eszközpark optimalizálásával is el tudjuk végezni. Továbbá ügyfeleinkkel folyamatosan "közvetlen" kapcsolatot biztosítunk, hogy a tervezés (és az abból következő megoldás) során felszínre jutó problémákat, megfogalmazott igényeket teljes körűen kezelhessük a közös munka során.

Projekt menedzsment
Munkatársaink szaktudásuk, és informatikai rendszerek között eltöltött több éves tapasztalataik alapján kiemelten fontos segítséget nyújthatnak az Ön cégénél zajló informatikai beruházások hatékony végrehajtásához. Munkatársaink segítségnyújtása kiterjed a folyamatok szakszerű átvilágításától, a döntés-előkészítő tanulmányok kidolgozásán át, egészen a célprojektek vezetés-támogatásáig. Cégünk maximálisan szem előtt tartva képviseli az Ön cége érdekeit, hogy a "kijelölt" beruházási, illetve egyéb projekt célok a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben teljesüljenek.
Rendszertervezés
Az ANASCO Informatika Kft. ügyfelei többnyire nem olyan vállalatok, cégek amelyeknek az informatikai háttér versenyelőnyt jelentene. Ebből kifolyólag az Ön informatikai infrastruktúráját munkatársaink egységesen kezelik cége feladatkörével, piaci szerepével, így a tervezendő rendszert komplex megoldásként tervezik és nem korlátozódnak komponensek összességeként kialakított megoldásokra, vállalati integrációra.

Mind referenciáinkra hivatkozva, mind a Microsoft Windows alapú dokumentumkezelő rendszerek telepítése és sokéves üzemeltetési tapasztalat, továbbá munkatársaink minősített szaktudása alapján vállaljuk az Ön cégének megfelelő dokumentumkezelő és egyéb hatékony rendszerek megtervezését és kivitelezését, mind hagyományos dokumentum feldolgozó, mind hálózati környezetbe illesztett módon. Az ANASCO Informatika Kft. ilyen feladatok elvégzésében nagy tapasztalatokkal rendelkezik, munkatársaink között megtalálhatóak a minősített rendszermérnökök ugyanúgy, mint az egy-egy területre szakosodott specialisták. Ezen munkatársaink olyan célirányos informatikai stratégiák kidolgozására képesek, melyek a legkedvezőbb megoldással lehetővé teszik az Ön cége számára a leghatékonyabb, és egyben a legkényelmesebb munkakörnyezet kialakítását.

A tervezendő rendszerek teljes körű analízis (feltérképezés) után kerülnek kialakításra a "testre szabás", "költség hatékonyság" elvek figyelembevételével. Közel hat év tapasztalatait komplex megoldáscsomagba egyesítve kiváló megoldásokat nyújtunk főként az államigazgatásban résztvevők számára, de legalább úgy a közép- és nagyvállalati szektorban résztvevők számára.
Az ANASCO Informatika Kft. munkatársai az alábbi területeken rendelkeznek kiemelkedő tapasztalatokkal:

●   Hálózat tervezés Windows NT, 2000, 2003 alapokon ( Active Directory építés).
●   Kommunikációs hálózat tervezés Exchange 5.5, 2000, 2003 alapokon.
●   Biztonsági hálózat tervezés PKI alapokon (Nyilvános kulcsú infrastruktúrák, GroupPolicy építés).
●   Intranet és tartalom tervezés SharePiontService alapokon.
●   "Virtuális" magánhálózat tervezés VPN alapokon.
●   Elosztott adatbázisrendszer tervezés SQL alapokon.