köszöntő
referenciák
partnereink, barátaink
elérhetőségek

 
"... Az igazi érték az információ,
minden más csupán múló technológia! ..."
 

Az eredetileg önkormányzati fejlesztésekre specializálódott ANASCO Gmk 1992. és 1997. között működött. 1997. augusztus 1-től ANASCO 2001 Kft., majd közel egy évre rá már a mostani nevén, ANASCO Informatika Kft. néven működő társaság tevékenységeinek főbb irányai lényegesen szerteágazóbbak lettek. Mára már az államigazgatás területén adódó feladatok mellett ugyan úgy közel állnak hozzánk a versenyszféra kis és középvállalatainak feladatai is. Az ANASCO Informatika Kft. megalapítása óta 100 %-os magyar tulajdonban van. Büszkék vagyunk, hogy az eddig elért eredményeinket magyar szakembereinknek köszönhetjük.

Az informatikai világ állandóan fejlődik, változik. A mindent átfogó, komplex, azaz teljes megoldást nyújtó de egyúttal robosztus és drága rendszerek és megoldások mellett egyre nagyobb teret hódítanak a kisebb, rugalmasabb vállalkozások. A dinamikusan fejlődő, és az élet legkülönbözőbb területén igen gyorsan terjedő szabványok mutatják az utat a jövő megoldásai felé. E szabványok teszik már napjainkban is lehetővé, hogy egy-egy részterületre koncentráló precíz megoldások is részesei lehetnek a "nagy egésznek". Üzleti filozófiánk, stratégiánk éppen erre a trendre épül. Az ANASCO Informatika Kft. küldetésének tekinti, hogy olyan megoldásokat fejlesszen, szállítson, amelyekkel lehetővé tudja tenni ügyfelei számára, hogy a bevezetésre kerülő informatikai rendszerek a háttérbe szorulva, a háttérből szolgáljanak, így ügyfeleink elsődlegesen saját céljaik elérésére koncentrálhassák szellemi tőkéjüket, erőforrásaikat.

Tekintettel az ANASCO Informatika Kft. méreteire, kapacitására, elsősorban rugalmasságunk, gyorsaságunk és kölcsönösségen alapuló üzleti filozófiánk jelent vonzó lehetőséget már meglévő és leendő ügyfeleink részére. Továbbá nagy tapasztalatokkal rendelkezünk az önkormányzati fejlesztések, rendszerek tervezése, építése terén, amelyet komoly szakmai múltra és háttérre, valamint a már említett információ központú filozófiánkra alapozunk.

Bízunk abban, hogy sikerül elnyernünk Ön és cége bizalmát munkatársaink szaktudásával, továbbá cégünk magas színvonalú szolgáltatásaival, amely bizalmat eddigi ügyfeleink és partnereinkhez hasonlóan igyekszünk megőrizni.
 

Biró Lajos, Gyulai Iván
ügyvezető igazgatók