RevisiON 2.1
KapcsolatOK 1.0
MunkaviszonyOK 2.0
VálaszOK 1.5
VálaszOK 1.0
SZIR 1.0

 
VálaszOK® 1.0 vizsgáztató program
A következő dokumentumokban egy olyan vizsgáztató (teszteltető) program leírása olvasható amely Internetes (Intranetes) közegben képes a vizsgáztatás problémájával megküzdeni. Ajánlott minden olyan teszt jellegű számonkéréshez, elméleti vizsgához ahol a kérdésekre egyértelmű választ lehet adni, azaz a lehetséges válaszok felsorolásából lehet kiválasztani a jó megoldást (megoldásokat). Illetve minden olyan teszteltetéshez vizsgáztatáshoz, ahol nagyobb számban egyidőben kell a felhasználók tudását számon kérni akár egyszerre több helyszínen is.

A tesztek (vizsgák) megoldáskor, ha egy azon kérdőívet ugyanazon időben egyszerre többen is készítik, akkor a program a párhuzamosan vizsgázó felhasználóknak eltérő sorrendben eltérő kérdéseket tesz fel az adatbázisából.

A program egy keretmegoldás a vizsgáztatás lebonyolításához. A vizsgázás során feltett kérdések nem részei a programnak. Ezen tesztkérdések a VálaszOK® 1.0 programot vizsgáztatásra használó cég szellemi terméke.

A programot a vizsgázók gépeire nem kell installálni, illetve semmi olyat nem kell tenni ami bármiféle módosítást eredményezne a felhasználó gépén. Egyetlen egy feltételnek kell teljesülnie, hogy a vizsgázni kívánó felhasználó „elérje” a VálaszOK® 1.0 programot futtató web szervert mind az Interneten vagy (és) az Intraneten.