köszöntő
referenciák
partnereink, barátaink
elérhetőségek

 
KapcsolatOK alkalmazás fejlesztés
A KSZKI megbízásából. (időtartam: 1 év – 1 verzió)
Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat intraneten alapuló dedikált, belső kommunikációs rendszerén alkalmazásfejlesztés, mely a Matáv KábelTV Kft. kábelhálózatán valósult meg. A rendszer létrehozásának alapvető célja az volt, hogy az Önkormányzat közalkalmazottai számára teljes körűen biztosítson nagy sávszélességű Internet hozzáférés lehetőséget, valamint megteremtse egy megújított „Vezetői Információs Rendszer” működési feltételeit a kellő titkosítási eljárásokkal a biztonságos adatvédelmi rendszer kidolgozásával.
Budapesti Gazdasági Főiskola - KVIFK
Az ország első informatikai alapokon lebonyolított felvételije.
A Microsoft oktatási területén kiemelt referencia eseménye.
A Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai Karának Távoktatási Központja által bevezetett új módszerrel több mint 1500 felvételiző, kevesebb mint 4 nap leforgása alatt, egyidejűleg 100 munkaállomás használatával írta meg felvételi vizsgáját a RevisiON (eredeti nevén: VálaszOK) vizsgáztató rendszeren.
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata – KSZKI
A Microsoft referencia kerülete „oktatási intézményi rendszerek” szempontjából 1999-óta.
Az ITOSZ „intelligens települések” referencia kerülete. (időtartam: 4. éve folyamatosan)
A KSZKI és intézményei között kialakítandó kommunikációs hálózat tervezése, folyamatos fejlesztése, és a KSZKI működését segítő speciális szoftverek elkészítése.
A KSZKI és közel 100 intézménye között kialakítani egy napi pontosságú információs rendszert. A központban bevezetni intranet alapokon ügyviteli, lekérdező és ellenőrző eljárásokat, dokumentum alapú informatikai megoldásokat (papírmentes iroda).
MunkaviszonyOK alkalmazás fejlesztés

A KSZKI megbízásából. (időtartam: 2 év – 2 verzió)

A közalkalmazotti, munkáltatói jogszabályok követésére, és a munkaügyi feladatok elvégzésének segítésére intranetes munkaügyi programfejlesztés.
Figyelembe kellett venni a KSZKI közalkalmazotti feladatait, az intézményi hálózat informatikai rendszerét, melynek eredményeképpen egy piacon nem kapható megoldás született, mely igen gyorsan és rugalmasan kezelhető.
Főpolgármesteri Hivatal
A CITIFUND Pénzügyi és Vezetési Tanácsadó Kft. alvállalkozójaként. (időtartam: 4 hónap)
Helyzetértékelés és javaslat készítés a Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában álló színházak egységes kommunikációs rendszerének kialakítására.
Fel kellett térképezni a színházak informatikai állapotát. A helyzetértékelés alapján javaslatot kellett készíteni, hogy miként és milyen lépésekben lehet korszerűsíteni a színházak informatikai háttérrendszereit (dokumentumkezelő, ügyviteli és értékesítési rendszereit), figyelembe véve az intézmények „önállóságát” mind jogi, mind gazdasági szempontból.
VálaszOK alkalmazás fejlesztés
(időtartam: 3 év – 2 verzió)
Internetes, intranetes vizsgáztató rendszer kifejlesztése, mely a mai kor követelményeinek megfelelően képes lebonyolítani teszt alapú számonkéréseket többféle szempont alapján.
SZIR alkalmazás fejlesztés
A KSZKI megbízásából. (időtartam: 2 év – 2 verzió)
A KSZKI kezelésébe tartozó intézmények számára felhasználható „Számla Információs Rendszer” alkalmazás kifejlesztése Microsoft Excel alapokon.
Figyelembe kellett venni a KSZKI közalkalmazotti feladatait, az intézményi hálózat informatikai rendszerét, melynek eredményeképpen egy piacon nem kapható megoldás született, mely igen gyorsan és rugalmasan kezelhető.
ÖMV benzinkúthálózat
A DELTA Elektronik Kft. alvállalkozójaként. (időtartam: 1 hónap)
Szerver oldali kommunikációs megoldás kitalálása és megírása (dokumentum -küldés és kezelés) Microsoft Exchange Server alapokon.
A benzinkutak közötti kapcsolatot kellet a központ oldaláról megtervezni úgy, hogy az információáramlás és az információ „tulajdonlás” a lehető leggyorsabb legyen, és természetesen nyomon követhető. Mindezt úgy, hogy a benzinkutak és a központ között Off-Line kapcsolat volt csak létesíthető (ISDN2 alapokon).
Megyei bíróságok
A CITIFUND Pénzügyi és Vezetési Tanácsadó Kft. alvállalkozójaként. (időtartam: 6 hónap)
A megyei bíróságok működését feltáró vizsgálatban való szakértői közreműködés.
A megyei bíróságok informatikai és gazdasági átvilágítása, helyzetértékelése. Elvi javaslatkészítés a „problémás területek” lehetséges megoldására.
Medirex Rt.
Rendszerfelügyelet (2001. elejétől)
A Medirex Rt. központját, és a vidéki irodáit egy egységes informatikai rendszerbe szervezni, megoldani a távfelügyeletet, illetve az utazó ügynököknek elérést biztosítani a világ bármely pontjáról.
Millenáris Kht.
Vezetői tanácsadás, informatikai és kommunikációs témakörökben. (2002. novemberétől 1évig)
A Millenáris Kht.-t üzemeltető iroda és a Millenáris Kht. feladatköréhez tartozó informatikai események átszervezésében való részvétel. A „papírmentes iroda” bevezetése, bevezetésének lépcsőinek figyelemelkísérése.